Rtanjska škola zdravstvenog vežbanja :: Prezentacija i seminar u Beogradu

Pozivamo vas na prezentaciju i seminar Rtanjske škole zdravstvenog vežbanja – Integracija tela i oslobadjanje pokreta

Prezentacija će se održati u subotu 9.04. u 18h, (ulaz slobodan), a seminar u nedelju 10.04 od 14 do 20h, u prostorijama Holističke Akademije.

Promotivna cena – 3000,00 din

Seminar Integracije tela nudi poseban program vežbi koje povezuju telo i celovitu funkcionalnost. U toku seminara ulazimo u proces koji nam otkriva telesne, mentalne i emotivne blokade kroz pokret. Kroz lični i terapeutski pristup Srdjana Prvulovića prevazilaze se smetnje na vašem putu profesionalnog vežbanja ili životnog usavršavanja.

Pored svih naših različitosti kao jedinki, ono što nam je zajedničko jeste celovitost našeg bića kao osnova blagostanja i zdravlja. Kad prevazidjemo unutrašnju podeljenost osećamo slobodu pokreta i uvidjamo da je geografija uma, tela i prostora ista. I svaka naša misao utiče na način na koji se krećemo i način na koji komuniciramo sa svetom oko nas. Tako se menja i naš pristup vežbanju- za vežbače Joge postaje bitan ceo ciklus izvodjenja asane, a ne prosto ulaženje u krajnji položaj… ; vežbači Qigonga shvataju značaj povezanosti gornje i donje sfere tela… ; u borilačkim veštinama dominira tenzija, dok celovitost tela nasuprot daje rezultate kroz maksimalnu opuštenost… a ono što je zajedničko za sve jeste osvešćivanje smisla pokreta i vežbanja, tj. koje su nam dobrobiti i svrha.

Ovo je prvi u seriji seminara, a na sledećim nivoima proširujemo teme i otvaramo nove vidike…

Ovaj seminar je prvenstvno namenjen trenerima kao i dugogodišnjim vežbačima koji tragaju za dubljim aspektima telesnog pokreta.
Znanje koje se usvoji u toku seminara je konkretno i praktično i može se odmah primeniti u svojm ličnom vežbanju, u radu sa ljudima (u klubu, terapeutski) kao i u svakodnevnom životu.

Seminar vode Srdjan Prvulović i Miloš Ninković

Srđan Prvulović, homeopata i akupunkturolog sa višedecenijskim iskustvom u lečenju, ličnom razvoju i edukaciji ljudi različitih profila.
Kroz dugogodišnje istraživanje Kineske Medicine i srodnih istočnjačkih veština (Tai chi chuan, Chi Kung, KI Aikido), i terapeutskog rada kroz praktikovanje Su jok-a i Homeopatije uskladio poseban i celovit program za unapredjenje zdravlja. Kao terapeut, trener i lifecouch uspešno razvija programe i radionice za dobrobit kako pojedinca tako i organizacija. Zajedno sa Milošem poslednjih deset godina razvija i upotpunjuje sistem telesnog i energetskog unutrašnjeg vežbanja zdravstvene ali i borilačke primene pod nazivom Rtanjska škola zdravstvenog vežbanja.

Komentari polaznika:

“Seminar koji pomera sve iz ušuškanog i umišljenog življenja.. Odškrinuo nove prozore, otvorio nove puteve, napravio razne uvide, ohrabrio, okrepio, zbližio, odmorio!”

“Što se tiče utisaka o vikend seminaru,želim da napišem da iako je trajao samo dva dana,dobijeno iskustvo je neprocenjivo.
U fizičkom smislu,naučila sam kako da čuvam svoje telo,pri vođenju treninga,kao i instrukcije kako optimalno trošiti energiju,čime se ujedno poboljšava i kvalitet rada sa ljudima.Pored toga,dobila sam neprocenjive informacije na personalnom nivou,koje su mi pomogle u otklanjanju strahova i emocionalnih blokada i sve to u apsolutno prirodnom okruženju,toploj atmosferi stvorenoj od strane nesebičnih domaćina.
Hvala Vam od srca i vidimo se ponovo,sigurna sam.”

“Rtanjsku školu preporučujem svima koji žele da još više rade na svom ličnom razvoju, onima koji žele da osveste i osete svoje telo, da ga pokrenu na čaroban način bez imalo napora , da ga oslobode i oslobode se obrazaca u kojima smo se zarobili i koje smo godinama prikupljali u sebi.I pored svakodnevnog rada na sebi ovaj vikend mi je pomogao da još dublje zakoračim u blokade svog tela,strahove i da ih se oslobodim.Verujem da će svako ko me je potrebno i naći put do Rtanjske škole jer sve se dešava sa razlogom pa i to da čitate ovaj moj komentar. I ako želite da zakoračite u sebe još dublje na pravom ste mestu.”

Leave a comment